Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior Accountmanager

Plaatsingsdatum 12-04-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Sliedrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
Wil jij iedere dag een andere werkomgeving en ben je commercieel ingesteld? Houd je van een afwisselde functie en weet je jouw enthousiasme goed over te brengen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Als Junior Accountmanager ben jij de contactpersoon voor retailers. Jij zorgt ervoor dat ESET zowel bij grote retailers als bij lokale computerwinkels verkocht wordt. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande partners en voor het werven van nieuwe partners. Je bent niet alleen een beheerder, maar ook een adviseur: je bent iemand die zijn ideeën presenteert en enthousiast aan de man brengt.

Onder de werkzaamheden behoren:
 • Het zelfstandig opbouwen, onderhouden en uitbouwen van langdurige relaties met onze partners (met name retail accounts, welke in overleg bepaald worden);
 • Onderzoeken van de markt en een plan maken; je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en denkt na over de mogelijke wensen van de klant en hoe het bedrijf hierop kan inspelen;
 • Bezoeken nieuwe en bestaande partners;
 • Opstellen van offertes;
Het profiel
Heb je een passie voor het vak en zit netwerken jou in het bloed? Weet jij vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voldoe je aan de volgende voorwaarden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren:
 • Affiniteit met de IT (security) branche;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Indrukwekkende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Een dosis overtuigingskracht;
 • Klantgericht;
 • Nieuwsgierig van aard;
 • Sterk organiserend vermogen;
 • Jouw integriteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat je op een ethische manier zaken kan doen en op een goede manier aan relaties kan bouwen met onze klanten.
Ons aanbod
Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. Je komt te werken in één van de snelstgroeiende en dynamische branches ter wereld. Daarnaast hebben we een uitstekende pensioenregeling en krijg je natuurlijk voldoende vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, en de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.

Onze organisatie
ESET is een particulier bedrijf met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava, Slowakije. ESET heeft wereldwijde aanwezigheid met regionale distributiecentra en in de loop der jaren heeft het bedrijf een enorm netwerk van malware onderzoekscentra opgebouwd.

Ons doel is om Nederland veiliger te maken door organisaties en consumenten beter te beschermen tegen hackers en te informeren over andere digitale bedreigingen. Iedereen heeft recht op een veilige en zorgeloze computerervaring, of ze nu on- of offline werken. ESET Nederland biedt naast beveiligingsoplossingen ook security services aan. Met een team van toegewijde en gepassioneerde mensen bouwen we aan een veiligere technologische omgeving waar iedereen optimaal van kan profiteren.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen vind je in het Corporate Profile.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Upload je motivatiebrief en CV via onderstaande link.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Accountmanager, junior, relationship manager, account manager, IT sales

Contactgegevens

Contactpersoon Nick van der Wouden

Vestigingsplaats

Solliciteer