Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medewerker Customer Care

Plaatsingsdatum 26-06-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Sliedrecht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform

Medewerker Customer Care

Wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie die cybercrime bestrijdt met producten, diensten en een serviceniveau dat de verwachtingen overtreft? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

 

Onder de werkzaamheden behoren;

Om goed voorbereid te starten in deze functie volg je in de eerste maand een intensief trainingsprogramma waarin onze producten, diensten, klanten en processen worden uitgelegd. 

 • Je bouwt aan klantrelaties en onderhoudt deze
 • Het voeren van telefoongesprekken
 • Verzorgen van schriftelijke en/of elektronische communicatie
 • Verwerking van opdrachten
 • Vragen beantwoorden over onze producten en diensten
 • Bieden van technische ondersteuning aan de klant
Het profiel 

Ben jij servicegericht ingesteld en lijkt het je leuk om in een jong en gezellig team te werken? Voldoe je daarnaast aan de volgende voorwaarden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren;

 • Je bent vaardig in het gebruik van computer- en telefonieapplicaties en/of software. 
 • Je hebt een gezonde dosis interesse in IT en techniek
 • Je bent in staat klantbehoeften te signaleren en verbetervoorstellen ter optimalisering van de veiligheid te doen.
 • Je bent een multitasker; een telefoongesprek voeren, informatie in de computer opzoeken en gegevens invoeren zijn zaken die je tegelijk moet kunnen doen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (dit is noodzakelijk voor de rapportages en registraties aan collega’s over het klantcontact).
 • Je bent bereid om regelmatig in de avonden en/of de weekenden te werken.
Ons aanbod
Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. We hebben we een uitstekende pensioenregeling en natuurlijk voldoende vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  

Onze organisatie
ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend. In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten.


Ons doel is om Nederland veiliger te maken door organisaties en consumenten beter te beschermen tegen hackers en te informeren over andere digitale bedreigingen. Iedereen heeft recht op een veilige en zorgeloze computerervaring, of ze nu on- of offline werken. ESET Nederland biedt naast beveiligingsoplossingen ook security services aan. Met een team van toegewijde en gepassioneerde mensen bouwen we aan een veiligere technologische omgeving waar iedereen optimaal van kan profiteren. Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen vind je in het Corporate Profile.Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. mail je motivatiebrief en CV dan aan ons door gebruik te maken van de onderstaande knop.

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720. 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Medewerker customer care, support, IT support, Servicedesk medewerker, servicedesk

Contactgegevens

Contactpersoon Nick van der Wouden

Vestigingsplaats

Solliciteer