Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inside Sales medewerker met ambitie

Plaatsingsdatum 06-12-2017 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Sliedrecht Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -

Wil jij werken in een jonge dynamische organisatie die cybercrime bestrijdt met producten en service die de verwachtingen overtreft? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?
8:30 uur Je start je computer op. Wakker worden, dus een kop koffie gaat er wel in. Je begint de dag met wat e-mails af te handelen. Er staan offerte verzoeken in dus je kunt lekker aan de slag. Kom maar op met die omzet! Een aantal technische vragen pak je later op de dag met je collega’s van support op. De partnermanagers zijn vandaag buiten de deur, wat betekent dat je de belangrijkste opdrachten vandaag ook voor hen zult uitwerken.

10:00 uur Vandaag is de doelstelling 10 orders binnen te halen. Jij gaat natuurlijk voor de 15. Je hebt je eigen klanten portefeuille en weet wie je kan bellen om de orders binnen te halen. Op het Sales screen zie je realtime het aantal partners dat we hebben gesproken en de aantallen die je collega’s hebben gescoord. Tegen het middaguur heb je al 11 orders, je bent wel toe aan een broodje!

12:00 uur Je gaat lunchen in de lounge en ziet dat er al een aantal collega’s zitten. Je zoekt een plekje op de grote bank bij de collega’s van support en marketing. Na een halfuurtje lachen, ga je met een volle buik terug naar de afdeling.

12:30 uur Je hebt een paar terugbelverzoeken staan van partners waar je het antwoord op vragen nog van moet terugkoppelen. Daarnaast bel je enkele partners die je al een tijdje niet gesproken hebt om te kijken hoe het met hen gaat en of je ze nog ergens mee kunt helpen.

15:00 uur Je spreekt een partner die binnenkort op een IT-event staat en daar graag ESET wil promoten. Je regelt met de Marketingafdeling dat wij brochures en wat ESET goodies opsturen. Ook sturen we een bericht uit via alle mediakanalen dat we samen met deze partner deelnemen aan het event. Uiteraard zet je deze dag ook in jouw agenda, je gaat natuurlijk wel een kijkje nemen. Dit zijn namelijk de partners die enthousiast zijn over onze oplossingen en kunnen groeien.

17:30 uur Met een goed gevoel beantwoord je nog de laatste mails van de dag; de dag is weer voorbij gevlogen.

Onder de werkzaamheden behoren;

Om goed voorbereid te starten in deze functie volg je in de eerste 2 weken een trainingsprogramma waarin onze producten, diensten, klanten en processen worden uitgelegd. Je loopt met iedere afdeling één halve dag mee, zodat je weet hoe de processen op andere afdelingen verlopen.

• Verkoop producten en diensten
Telefonisch benaderen van de ESET partners om met hen samen de omzet te laten groeien.
Offertes opstellen, maar ook orders verwerken.

Als commercieel medewerker binnendienst wordt je gekoppeld aan een partnermanager in de buitendienst. Je bent zijn of haar ‘rechterhand’ en zal af en toe ook meegaan naar afspraken om de partners optimaal te kunnen bedienen.

• Relatiebeheer
Onderhoudt (telefonisch) contacten met de partners en je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relevante commerciële netwerken
Je krijgt je eigen partner portefeuille. Samen met deze partners probeer je de omzet te vergroten.

• Verleent serviceverlening en klachtafhandeling
Behandelen van vragen, opmerkingen of suggesties van de partners en zorgdragen voor de administratieve verwerking van jou dagelijkse taken in het CRM systeem.

Het profiel
Ben jij commercieel ingesteld en lijkt het je leuk in een jong gezellig team te werken en voldoe je aan de volgende voorwaarden dan nodigen wij je uit om te solliciteren;

• Affiniteit met de IT (Security) branche
• HBO werk- en denkniveau
• Klantgericht, dienstverlenend, ondernemend en flexibel.
• Commerciële werkervaring is een pre.

• Goed om kunnen gaan met deadlines
• Communicatief en sociaal vaardig.
• Je bent op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van IT Security en zorgt ervoor dat deze kennis up to date blijft.
• In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer


Ons aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. Je kunt elke dag gebruik maken van onze lunchmogelijkheden. Daarnaast hebben we een uitstekende pensioenregeling en natuurlijk voldoende vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.


Onze organisatie
ESET is vandaag de dag een particulier bedrijf met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava, Slowakije. ESET heeft wereldwijde aanwezigheid met regionale distributiecentra en in de loop der jaren heeft het bedrijf een enorm netwerk van malware onderzoekscentra opgebouwd.
Ons doel is om Nederland veiliger te maken door organisaties en consumenten beter te beschermen tegen hackers en te informeren over andere digitale bedreigingen. Iedereen heeft recht op een veilige en zorgeloze computerervaring, of ze nu on- of offline werken. ESET Nederland biedt naast beveiligingsoplossingen ook security services aan. Met een team van toegewijde en gepassioneerde mensen bouwen we aan een veiligere technologische omgeving waar iedereen optimaal van kan profiteren. Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen vind je in het Corporate Profile.


Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. mail je motivatiebrief en CV dan via onderstaande button.

Of ga naar: https://eset.heeft-vacatures.nl/medewerker-inside-sales-sliedrecht/119413/0

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Saskia Schuit op telefoonnummer 0184-647720.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Sales, commercieel, binnendienst, vacature, Inside Sales, ESET, ICT, IT

Contactgegevens

Contactpersoon Marielle Akpa

Vestigingsplaats

Solliciteer