Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Werkplek- / Systeembeheerder

Plaatsingsdatum 23-07-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Sliedrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
Heb jij ervaring als werkplek- / systeembeheerder en staat security bij jou hoog in het vaandel? Ben jij degene die alle vragen en incidenten van jouw collega's kan oplossen betreft ICT gerelateerde zaken? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving
Als werkplek- / systeembeheerder ga je aan de slag met het beheren en opzetten van werkplekken. Jij kent rechten toe vanuit Active directory houd je daarnaast je bezig met het verhelpen van verschillende problemen van gebruikers. Je zoekt uit waar dit probleem vandaan komt, maar lost dit ook zelfstandig op. Je bent goed in het ontwikkelen van processen en procedures, zodat er structuren ontstaan. Je bewaakt, analyseert en handelt incidenten af volgens de afgesproken service. Als je hier niet zelf uit komt weet jij precies naar wie je het probleem moet doorverwijzen.

Werkzaamheden:
 • Up-to-date houden van besturingssystemen en software
 • Zorg jij voor de waarborging en continuïteit van het systeem en de applicaties binnen onze organisatie door het proactief signaleren van storingen binnen de omgeving.
 • Onderhouden en installeren van werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties en ontwikkeling de bijbehorende documentatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de ICT infrastructuur.
 • Daarnaast draai je mee binnen verschillende projecten voor bijvoorbeeld vervanging, uitbreiding of plaatsing van huidige ICT omgeving naar de Cloud.
Profiel:
 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4/HBO opleiding richting ICT
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Security staat bij jou hoog in het vaandel
 • Je hebt kennis van en ervaring met Windows, Exchange, Active Directory en VMware
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Jij kunt goed zelfstandig werken
 • Jij hebt goede organisatorische vaardigheden en je bent flexibel.
 • Kennis van Azure, Dynamics is een pré
Ons aanbod:
Wij bieden de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij een uitstekende pensioenregeling en voldoende vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en de mogelijkheid om met korting te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.

Wie is ESET Nederland?
ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend. In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten.

Ons doel is om Nederland veiliger te maken door organisaties en consumenten beter te beschermen tegen hackers en te informeren over andere digitale bedreigingen. Iedereen heeft recht op een veilige en zorgeloze computerervaring, of ze nu on- of offline werken. ESET Nederland biedt naast beveiligingsoplossingen ook security services aan. Met een team van toegewijde en gepassioneerde mensen bouwen we aan een veiligere technologische omgeving waar iedereen optimaal van kan profiteren. Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen vind je in het Corporate Profile.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Mail je motivatiebrief en CV via onderstaande knop. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Systeembeheer, Netwerkbeheer, Werkplekbeheer, IT Manager, ontwikkeling, IT, ICT, Security, development

Contactgegevens

Contactpersoon Nick van der Wouden

Vestigingsplaats

Solliciteer